foto-shop fotoopslag foto

All4foto

FOTOGRAAF FOTOWINKEL

FOTOCADEAU GESCHENK

Foto op canvas met extra dik frame

dé specialist in het drukken en snel leveren van topkwaliteit opgespannen foto’s op een extra dik houten frame. Juist de dikke frames (4cm dik) winnen aan populariteit, omdat met name de grotere canvas foto’s formaten hierop nog veel beter tot hun recht komen.


Eenvoudig je eigen beeldbestanden vanaf de PC inladen in het bestelsysteem. Nadat het gewenste formaat geselectereerd is maak je online je eigen voorbeeld. Na akkoord op dit voorbeeld wordt de bestelling afgerond. Online bewerking, zoals het aangeven van een kleurrand of witrand voor de zijkanten van het frame, zijn mogelijk. Circa 3 dagen na afronding van de bestelling krijgt je een verzendbericht inclusief track & trace gegevens. Daags erop wordt de order afgeleverd.

een bedrijf dat gespecialiseerd is in het digitaal afdrukken van gepersonaliseerde producten als: Fotoboeken, fotokalenders, canvas doeken, fotomokken en fotomagneten.

Honderden gratis sjablonen, kaders en cliparts om je projecten nog beter te personaliseren. Zeer goede kwaliteit in service en producten maken ons een betrouwbare partner.

hoogwaardige en eigentijdse fotodecoraties. Een mooie herinnering vastleggen kan door middel van een foto op forex, dibond, aluminium, plexiglas of hout, maar ook met een hoogwaardige fotoafdruk en een foto in lijst helpen wiju graag verder! De kwaliteit van de foto decoraties staat te allen tijde voorop. Standaard geleverd met een stevig ophangprofiel en hoogwaardige materialen